Słodkowodne
Acid Regulator
Utrzymuje pH na poziomie (4,5 - 5,5)
Zmiękcza wodę przez wytrącanie wapnia i magnezu
Użyj w połączeniu z Neutral Regulator
Alkaline Regulator
Utrzymuje pH na poziomie (7,1 - 7,6)
Stwarza odpowiednie warunki dla organizmów wodnych przystosowanych do życia w środowisku lekko zasadowym
Używaj z Neutral Regulator
American Cichlid Salt
Odwzorowuje środowisko amerykańskich pielęgnic
Zawiera odpowiednie ilości wapnia, magnezu, sodu i potasu
Wpływa tylko na twardość, a nie na alkaliczność lub pH
Betta Basics
Tworzy idealne warunki zarówno dla bojowników jak i roślin
Usuwa chlor, chloraminy i neutralizuje amoniak
Buforuje do 7.0
Cichlid Lake Salt
Odwzorowuje środowisko afrykańskich pielęgnic
Zawiera odpowiednie ilości wapnia, magnezu, sodu i potasu
Wpływa tylko na twardość wody, nie na pH
Cichlid Trace
Mikroelementy dla pielęgnic
Zawiera tylko taki składniki, które są realnie potrzebne rybom
Discus Buffer
Discus Buffer® pomaga odtworzyć idealne środowisko dla dyskowców (niskie pH i niski GH (ogólna twardość)). Discus Buffer® obniży pH i utrzyma je na niskim poziomie. Discus Buffer® zmiękcza również wodę poprzez wytrącanie wapnia i magnezu.
Discus Trace
Suplement pierwiastków śladowych dla dyskowców.
Fresh Trace
Suplement pierwiastków śladowych dla ryb słodkowodnych.
Gold Basics
Tworzy idealne środowisko dla złotych rybek.
Malawi/Victoria Buffer
Malawi/Victoria Buffer™ to mieszanka soli węglanowych zaprojektowana w celu poprawy naturalnego środowiska pielęgnic poprzez zwiększenie twardości węglanowej, pojemności buforowej i pH.
Neutral Regulator
Neutral Regulator® dostosowuje pH do neutralnego (pH 7,0) z niskiego lub wysokiego pH i utrzymuje je na tym poziomie.
Liquid Neutral Regulator
Liquid Neutral Regulator® dostosowuje pH do neutralnego (pH 7,0) z niskiego lub wysokiego pH i utrzymuje je na tym poziomie.
Tanganyika Buffer
Tanganyika Buffer™ to mieszanka soli węglanowych zaprojektowana w celu poprawy naturalnego środowiska pielęgnic poprzez zwiększenie zasadowości, twardości węglanowej, pojemności buforowej i pH